lempeatjakaunistavatasut2

lempeatjakaunistavatasut4Lempeät ja kaunistavat asut -postaussaarja jatkuu kesäteemalla! Tervetuloa kurkkaamaan yhteen kesän suosikkiasuuni, joka on naisellisen yksinkertainen ja mukava päällä.

Kyseinen asu on mustan t-paidan ja shortsien yhdistelmä. Mielestäni musta sopii hyvin myös kesään, eikä väri tee asusta liian kuumaa, koska asun materiaalit ovat hengittäviä ja eivät ole ns. makkarankuoria. Asu täydentyy joko sandaaleilla, ballerinoilla tai tennareilla, riippuen siitä mihin olen ko. päivänä menossa. Menoon mukaan sopii tietty Aasian matkalta ostetut feikkiraybanit.

Musta asu sopii myös illanviettoon ja terassille

Mustassa asussa viehättää sen monipuolisuus. Väri sopii hyvin ihan tavalliseen kesäpäivään tai illanviettoonkin. Jos illalla sää tuntuu viileältä, voi päälle laittaa neuletakin tai nahkatakin (omistan kaksi). Vaaleaan tukkaan ja ihonväriin musta väri tuo mielestäni tietynlaista särmää.

T-paidan ostanut viime vuonna Lindexiltä . Kyseessä on klassinen v-aukkoinen t-paita ja materiaalina on hengittävä puuvilla. Saman sarjan t-paita löytyy itseltäni myös vaaleansinisenä. Kyseessä on suosikki t-paitani, sillä paita on mukava päällä ja kestää hyvin käyttöä.

lempeatjakaunistavatasut1

lempeatjakaunistavatasut3

Shortsit olen ostanut tosi kauan sitten! Veikkaan, että olen ostanut ne 2010 paikkeilla Vero Modasta. Näitä oon käyttänyt kesäisin ja olleet mukana reissuillakin. Vieläkin shortsit näyttää uudelta ja istuvat, joten ei ole mitään syytä lopettaa niiden käyttöä.

Mustan asun kanssa tykkään laittaa hiukset puolittain kiinni ja laittaa heleää huulipunaa väriä tuomaan. Asuun sopisi hyvin värikkäät huivitkin, mutta omistan vain tasan yhden huivin, joka on enemmän syksyisen sävyinen ja sopii viileämpiin keleihin. Kaulassa minulla on sydän-kaulakoruni, jonka olen saanut A:lta lahjaksi. Menossa mukana on myös feikkiraybanit.

Aurinkolaseista mieleeni tuli, että olisipa kiva hommata silmälasit, joissa on myös aurinkolasit samassa! Ne helpottaisivat kyllä arkea. Näen kyllä ilman laseja, mutta en kovin selvästi, jos pitää kauemmaksi katsoa ja tarkentaa. Joskus tulee käytettyä piilareita.

Kesä ja keho

lempeatjakaunistavatasut

Kesällä tulee jotenkin enemmän tietoiseksi omasta vartalostaan, sillä ei voi enää käpertyä isoihin neuleisiin ja toppavaatteisiin. Lisäksi kaupungilla kulkiessa ja rannoilla näkyy paljon kesäpukeissa olevia ihmisiä ja voi helposti alkaa miettimään, että miten mahtuu mukaan oman kropan kanssa.

Olen todennut, että kaikista parasta on vaan pukeutua mukaviin vaatteisiin, joissa tuntee olonsa hyväksi ja kauniiksi. Ja, että yrittää löytää ne omalle vartalon muodolle istuvat vaatteet, kaikki vaatteet eivät vaan sovi universaalisti jokaiselle! Jos vaate ei näytä sitä sovittaessa hyvältä, niin seuraavaa vaan kehiin!

Ihan jokainen voi tuntea olonsa epävarmaksi omassa kehossaan. Juju onkin löytää oma tyyli ja oppia korostamaan omia parhaita puolia. Itsevarmuus kasvaa näin pikkuhiljaa. Esimerkiksi omalla kohdallani painon vaihtelut ja oman uuden olomuodon hyväksyminen ovat ottaneet aikaa. Nyt olen kuitenkin löytänyt niitä itselleni sopivia vaatteita ja värejä. Hiusstyylikin on vaikuttanut paljon!

Viimeisenä asiana ryhti ja itsensä kantaminen, vaikuttaa ainakin omalla kohdallani paljon. Itselläni on ollut aina heikko ryhti ja on ihan opettelemalla pitänyt oppia kantamaan itseä paremmin. Olo tuntuu itsevarmemmalta, kun kävelee selkä suorana ja pieni pilke silmäkulmassa. Maailma on avoin, kun itsekin uskaltaa hymyillä ja ottaa katsekontakia muihin (:

Millaisissa vaatteissa sinä tunnet olosi upeaksi? Ja mitä tykkäsit kesäteeman Lempeät ja kaunistavat -asut postauksesta?<3

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Lempeät ja kaunistavat asut -postaussarja alkaa!

1

Jonna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *